Logo Le Jules

It's a match!

Meer woonplezier op alle vlakken

Mag het iets meer zijn? Bij Le Jules in elk geval wel. De architecturale stadsappartementen met uitzicht op groen bieden je veel meer dan waar je op hoopte.

Le Jules, dat is meer comfort

Woonkwaliteit in elk detail

Le Jules geeft je waar voor je geld. Meer dan de helft van de appartementen heeft minstens twee gevels en alle woningen zijn uitgerust met grote balkons of terrassen. De woonkamers worden overspoeld door het zonlicht dat binnenvalt via de grote ramen. De appartementen zijn bovendien vaak ruimer dan gemiddeld in hun klasse.

Licht en ruim

In de appartementen ging veel aandacht naar design, met kwaliteitsvolle en elegante materialen. De lichtinval is onovertroffen. Ben je een echte interieurfanaat? Je kunt je woning helemaal naar eigen smaak inrichten, professioneel bijgestaan door een van onze klantenbegeleiders. Zo past je appartement jou als een tweede huid.

Koop je een flat in Le Jules, dan krijg je trouwens toegang tot MijnCiril, een digitaal woondossier dat alle relevante informatie bundelt. Je vindt er updates over je appartement, de deadlines … en je kunt snel contact opnemen met alle betrokken partijen. Zo zit je mee aan het stuur van je woonproject!

Slimme voorzieningen

Een woning is geen opslagplaats. Je kunt daarom opteren voor een eigen berging in de kelder. Zo blijft nog meer ruimte over in je appartement zelf. Le Jules heeft trouwens een centrale wasplaats waar je je kleren kunt wassen en drogen. Ook dat spaart plaats uit.

Ontdek hier je appartement!

Le Jules, dat is meer natuur

Groen zo ver het oog reikt

Le Jules grenst aan een van de groene longen van Brussel. Het gebied is bovendien beschermd: er kan niet op worden gebouwd. Daar maakt Le Jules maximaal gebruik van.

Achteraan het gebouw ligt een groot gemeenschappelijk terras dat uitkijkt op de majestueuze boomkruinen. Daardoor lijkt de tuin van Le Jules naadloos over te lopen in het omringende groen. Alsof je in een bosgebied zit!

Ontdek hier je appartement!

Le Jules, dat is meer design

Een baken voor de omgeving

Hét huzarenstukje bij de bouw van Le Jules: voor de achtergevel kwam een losstaande constructie die de terrassen draagt. Die zorgt niet alleen voor een perfecte isolatie, maar maakt ook diepe terrassen mogelijk. Een architecturale krachttoer die het gebouw een eigen gezicht geeft en refereert aan de art nouveau; we zijn tenslotte in Brussel. De architect koos speciaal voor het kleurenpalet dat Victor Horta vaak gebruikte, met onder meer donkergroen en oker.

In vergelijking met veel andere appartementsgebouwen zijn de inkomhallen heel licht en ruim. De fietsenstallingen achter een halfdoorzichtige muur van glasblokken worden ‘s avonds verlicht: een echte blikvanger!

Ontdek hier je appartement!

Le Jules, dat is meer duurzaamheid

Er stroomt groen bloed door de aderen van Le Jules

Wie Le Jules binnenwandelt, zal nauwelijks kunnen geloven dat hier ooit een saai kantoorgebouw stond. Het gebouw werd volledig gestript, waarbij alle materialen zoveel mogelijk werden gerecycleerd. Zo kreeg de waardevolle structuur een tweede leven. Een bijzonder ecologische manier van verbouwen, met dezelfde voordelen (of zelfs meer!) als nieuwbouw.

Het gebouw voldoet volledig aan de hoge energienormen van de Brusselse passiefstandaard. Het regenwater wordt gerecupereerd, de verwarming gebeurt centraal met een heel zuinige warmtepomp, en een deel van de elektriciteit komt van zonnepanelen. Goed voor de natuur én je portemonnee!

Ontdek hier je appartement!

Le Jules, dat is meer wij-gevoel

Een dorp in de stad

Je koopt nooit alleen een huis. De omgeving, de gezelligheid, je buren, de winkels zijn minstens even belangrijk. Er is een supermarkt vlakbij, net als een winkelcentrum en verschillende cafés en brasseries. Ook voor je ontspanning hoef je niet ver te lopen met een zwembad, een skatepark, speeltuinen, een basketbalveldje, een hockey- en tennisclub … in de buurt. En verschillende scholen.

Le Jules biedt je ook volop kansen om je nieuwe buren te leren kennen. Op het grote gemeenschappelijke terras kun je samen barbecueën, aperitieven of gewoon bijkletsen. Zeker in de zomer wordt die buitenplek de place to be!

Ontdek hier je appartement!

Le Jules, dat is meer genieten van de stad

Vliegensvlug overal naartoe

Je zou het niet zeggen in deze rustige, groene omgeving, maar met een Mobiscore van bijna 9 is dit een van de best bereikbare plaatsen in de hoofdstad. In een mum van tijd sta je op de Grote Markt. Trein, tram, bus … alle haltes bevinden zich binnen een straal van 900 meter. De oprit naar de ring ligt op amper vijf minuten rijden, de luchthaven van Zaventem is een kwartiertje ver.

Ook binnenin is aan bereikbaarheid gedacht. Le Jules heeft een ondergrondse parkeerplaats voor maar liefst 87 auto’s. En in de fietsenstalling van 181 vierkante meter kun je zelfs de grootste bakfiets kwijt!

Ontdek je buurt

Voor het leven

Met zijn brede deuren, hellend vlak aan de ingang en drempelloze design is Le Jules uitermate kinderwagen- en rolstoelvriendelijk; in de garage zijn parkeerplaatsen voorzien voor personen met een handicap. In welke levensfase je ook zit, Le Jules is jouw toevluchtshaven.

Download de brochure