Logo Le Jules

De perfecte investering

Voor wie wil investeren in vastgoed is Le Jules een uitgelezen kans. Betrouwbare kandidaat-huurders bij de vleet, en de buurt is in volle opkomst.

Grote werkgevers in de directe omgeving

Le Jules ligt in een buurt met heel veel potentiële upscale werkgevers: NATO, Ernst & Young, Toyota, PwC, HP, IBM, 3M, Eurocontrol, … Voor mensen die dicht bij hun werk willen wonen, is Le Jules de ideale uitvalsbasis.

Goede typologieën

Huurders zijn vaak geïnteresseerd in studio’s en eenslaapkamerappartementen. Maar zelfs buiten die categorieën heeft Le Jules veel keuze. Vooral ruime appartementen met een terras zijn bijzonder gegeerd. Ook de mooie groene buitenruimtes vormen een onbetwistbaar pluspunt.

Vastgoed met klasse

Le Jules is niet zomaar een doorsnee woonblok: het appartementsgebouw heeft een moderne, klassevolle uitstraling. De gebruikte materialen en technieken zijn bijzonder duurzaam en energiezuinig. Het gaat met andere woorden om futureproof woningen met weinig onderhoudskosten. Bij huurders die kwaliteit appreciëren zullen ze ongetwijfeld in de smaak vallen.

Een buurt met groeipotentieel

De Belgische appartementsprijzen gaan in stijgende lijn – al stijgen sommige meer dan andere. Een bepalende factor is de locatie. Le Jules ligt wat dat betreft alvast ideaal en er is zelfs nog groeipotentieel. Denk dan bijvoorbeeld aan de nabijgelegen voormalige gebouwen van de NATO en het Belgische leger die op termijn herontwikkeld zullen worden.

Vlak bij alles

Le Jules is perfect gelegen voor expats en young urban professionals die vaak onderweg zijn. De buurt heeft goede voorzieningen: winkels, supermarkten, scholen en ontspanningsmogelijkheden. Het centrum van Brussel ligt vlakbij, en de verbindingen met de auto of het openbaar vervoer zijn niet te tellen. Ook belangrijk voor de internationale businessmensen: de luchthaven bevindt zich op enkele minuten.