Logo Le Jules

Upgrade your lifestyle

Nu in verkoop

Upgrade your lifestyle

Wonen op hoger niveau

Verhuizen is verbeteren. Meer comfort, meer groen in de omgeving, meer contact met de buren, een ecologischer levensstijl … Le Jules vinkt alle vakjes af, voor een woonbeleving op hoog niveau – letterlijk en figuurlijk!

Alles wat je nodig hebt op een steenworp

Ontdek je buurt

Eyecatcher in het groen

Le Jules grenst aan een van de groene longen van Brussel. Het gebouw ligt weg van de straat en is omringd door bomen en planten, met op de benedenverdieping een riant gemeenschappelijk terras. Hier kom je echt thuis.

Het gebouw zelf mag ook gezien worden. De gevel is een architecturaal pareltje, met een boeiend spel van terrassen. In de inkomhal vallen de overvloedige lichtinval en de ruime volumes op. Geen benepen halletje, maar een verwelkomende lobby.

Onthaasten thuis

Stap je je appartement binnen, dan heb je dezelfde ervaring. Een mooie ruimte, groter dan veel andere appartementen, met licht dat royaal binnenstroomt en vooral: minstens één ruim terras!

Na een vermoeiende dag kun je hier je batterijen weer opladen met het uitzicht op groen. Iets verderop wacht het bruisende Brussel.

Hechte community

Zelfs als je gewoon in Le Jules blijft, valt er van alles te beleven. Op de eerste verdieping, ver van alle woonunits, is ruimte vrijgehouden voor interacties met vrienden of buren. Kortom: Le Jules ligt niet alleen vlak bij bruisend Brussel, het is ook een community op zichzelf, met een aangename mix van bewoners. Je hebt zoveel privacy als je wil, maar een gezellige babbel met je buren is nooit ver weg.

Benieuwd naar de appartementen?

Ontdek ze hier

Le Jules in cijfers

0
woonunits in totaal
0
studio's
0
eenslaapkamer- appartementen
0
tweeslaapkamer- appartementen
0
drieslaapkamer- appartementen
0
verdiepingen
0
meter diepte van de terrassen achteraan
0
m2 oppervlakte van de fietsenstalling
0
parkeerplaatsen voor wagens
0
bergunits
0
traphallen
0
liften

Le Jules

Waarom kiezen voor Le Jules?

Maak je keuze uit 5 basistypes

Welk appartement is jou op het lijf geschreven?

Kies het appartement dat bij jou past

5 basistypes appartementen en studio’s. Elk appartement kun je per- sonaliseren met verschillende toestellen en materialen.

Ontdek hier je appartement!

Download de brochure